28 Nisan 2012 Cumartesi

Moda Bloggerları Yarışacak, Gardıropların Yerini Taşınabilir Diskler Alacak!




Moda Bloggerları Yarışacak, Gardıropların Yerini Taşınabilir Diskler Alacak!

Dijital ortamda yer alan verilerin saklandığı diskler ile kıyafetlerin bir arada tutulduğu gardıropların yer değiştirdiğini düşünün. Bugün ne giyeceğinizi dolaptan değil, taşınabilir diskinizde yer alan kıyafetlerden seçin. :)

Kıyafetlerinizi gardıroba değil taşınabilir diske atın, kazanın kazandırın!

Veri depolama alanında dünya lideri Seagate, moda bloggerlarına favori kıyafet, aksesuar ve ayakkabılarını soruyor, hem bloggerlar hem takipçileri hem de yarışmada oy verenler ödüller kazanıyor. 
Mayıs ayında Facebook üzerinde başlayacak olan yarışmaya katılmak isteyen bloggerlar dolaplarında kalan son 1 kıyafet, 1 ayakkabı ve 1 aksesuarlık yer için tercihlerini oluşturan ürünlerin fotoğraflarını, yarışmanın sistem yöneticisine mail olarak gönderecekler. 
Bloggerlar oylamaya takipçilerini de dahil ederek daha çok kazanma şansı yakalarken,  oy verenler ve takipçiler de kazanan bloggerların açıklanmasının hemen ardından yarışmada ödüller kazanacak.
Siz de yarışmaya katılmak istiyorsanız adınızı, blog adınızı ve iletişim bilgilerinizi mail yoluyla seagate@sunajans.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca yarışma hakkında merak ettiğiniz tüm soruları da bu maile iletebilirsiniz Bol şans… :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder