5 Mayıs 2012 Cumartesi

Valentino’nun 2012 Yaz güneş gözlükleri



Lüks ve zarif İtalyan şıklığının temsilcisi Valentino, dünyanın en büyük gözlük üretici ve dağıtıcılarından Marchon tarafından üretilen 2012 Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu’nu, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan Valentino mağazasında tanıttı.

Dünyanın en prestijli moda evlerinden Valentino’nun gözlük koleksiyonu, 2012 yılından itibaren dünyanın en büyük gözlük üreticilerinden Marchon tarafından üretiliyor. İki devin bu işbirliğinin ilk meyvesi olan Valentino 2012 Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu Türkiye’de.


Bu çok özel ve Valentino imzası detaylarla farklılaşan gözlük koleksiyonunun Türkiye lansmanı, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nın kalbi Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan Valentino mağazasında gerçekleşti. Siren Ertan gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra Hatice Aslan ve Tuba Ünsal gibi oyuncular, basın mensupları ve çok özel davetlilerin katıldığı davetle Nişantaşı’nda bir İtalyan rüzgarı esti.








1960 yılında efsanevi tasarımcı Valentino Garavani tarafından kurulan Valentino, feminen ve zarif Valentino kadınını günümüze taşıyarak Haute Couture, hazır giyim, ayakkabı, çanta, ayakkabı, saat ve parfümü de içinde barındıran geniş bir yelpazede ürünler sunuyor, yaratıcılığını yeni keşiflerle sürekli besleyerek muhteşem stilini her daim canlı tutuyor.
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder