5 Ekim 2011 Çarşamba

BLOGGER DÜNYASININ KÜÇÜK DEVİ




Küçük moda devi Tavi Gevinson

 2008 yılının Mart ayında henüz 11 yaşındayken başlattığı blog sayesinde yeri yerinden oynatan bu genç kız Karl Lagarfield’den Anna Wintour’a, birçok otorite tarafından tanınıyor.

Henüz 11 yaşında can sıkıntısından kurduğu blog’unda yer verdiği çizimler, kolaj ve yorumlar, moda eleştirmenlerinin kısa zamanda ilgisini çekti. Günde 50 binin üstünde ziyaretçisi olan the style rookie adlı blog’u sayesinde küçük Ravi moda dünyasında devleşti.

İlk kez Rodarte tarafından fark edilen ve blog’unu okuyan Kate and Laura Mulleavy tarafından keşfedilen ve 2008 sonbahar koleksiyonundan bir tayt yollayan Rodarte kardeşler içn Tavi’yi ilk keşfedenler diyebiliriz.
http://stylerookie.tumblr.com/
Chicago’nun bir kasabasında sakin yaşamına rağmen bu kadar ses getiren küçük Tavi okulundan bir hafta izin alarak babasının gözetiminde NY fashion week’i izlemeye NY’a gelen Ravi artık bu showları en ön sıradan izliyor. Times gazetesinden Fransız Vogue’u gibi birçok moda konusunda otorite olan dergiye şimdiden kapak ya da konu olan bu ufak tefek kız moda dünyasında artık en çok konuşulan kişilerinden biri oldu bile. Başarısını farklı moda anlayışına borçlu olan Ravi, bazı sınıf arkadaşlarının onun giyim tarzını hiç anlamadıklarını söylüyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder