25 Ocak 2012 Çarşamba

Cook Shop en prestijli şubesini açıyor...

Abdi İpekçi caddesi, her geçen gün açılan yeni mekanlar ve mağazalar ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Bakın yakın zamanda caddeye kim geliyor;

Fotoğraflar: Yasemin Soydaş

İlk şubesini Nişantaşı City's de açan daha sonra Ulus, Paladium, Forum istanbul, Gordion AVM, Galeria ve Bodrum'a da şubeler açan Cook Shop tasting cafe zinciri son halkasını Abdi İpekçi'ye açmaya hazırlanıyor. İmzalar bugün atıldı ve ben de bu bilgiyi taze taze sizinle paylaşıyorum.
Tüm Cook Shop'larda olduğu gibi Abdi İpekçi şubesinin tüm iç dizaynını Mimar Engin Özmen yapacak. Geçen hafta hem biraz kafa dağıtmak hem de Cook Shop adına yeni keşifler yapmak için New York'a giden Engin Özmen önümüzdeki hafta da Londra'ya gitmeye hazırlanıyor. Bakalım oradan nelerle dönecek ve Cook Shop'ta bizi ne sürprizler karşılayacak. Engin Özmen'in sihirli dokunuşları ve konumu nedeniyle Cook Shop Abdi İpekçi, bence zincirin en prestijli şubesi olacak!
                                        

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınızı sürekli takip ediyor ve çok beğeniyorum . Plastik çöp konteyner olarak paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil