1 Mart 2012 Perşembe

Burcu Esmersoy yeni programında Ece Salıcı giyecek...



Bu sabah Lappart PR'ın Nişantaşı'ndaki showroom'unda düzenlediği brunch, moda editörlerini ve moda bloggerlarını bir araya getirdi. Ece Salıcı'nın 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonu görücüye çıktı... Oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy da çok yakında başlayacak yeni projesi için kendine rengarenk elbiseler beğendi....



Siz şimdi merak ederseniz diye Buse Terim'i görünce kıyafeti, saçı, makyajı hakkında tüm detayları öğrendim. Aşağıda hepsi yazıyor, saçını da NY'da kestirmiş söliym:))






Not: Burcu Esmersoy çoook yakında bir programa başlıyor. Ben öğrendim ne olduğunu ama söz verdim söyleyemem. Kıyafetleri de orada giymek için seçti... Bomba:)))



Ece Salıcı'nın koleksiyonuna gelince...
Milano’da Istituto Marangoni’de moda tasarımı eğitimi alan Ece Salıcı, Nisan 2011’de kendi markasını yaratmak için kolları sıvadı ve atölyede geçen ayların sonunda Sonbahar/Kış 2011-2012 koleksiyonuna hayat verdi.  Çalışan, şehirli, güçlü kadınlardan ilham alarak hayatın içinden, dinamik parçalar yaratan Ece Salıcı, İlkbahar-Yaz 2012 koleksiyonunda ise moda dünyasına yön veren iki ismi, Carine Rotfield ve Anna dello Russo’yu hayali bir savaşa sokuyor. Rotfield’ın çabasız şıklığı, nude ağırlıklı renk seçimleri, Fransız esintili stili ile Anna dello Russo’nun sokak modasını peşinden sürükleyen canlı ve özgür tercihleri arasında geçen bu savaş neyse ki geride kan ve gözyaşı değil, ilham bırakıyor ve Ece Salıcı Paris’ten New York’a moda dünyasının kalbinin attığı şehirlerin stil sahibi kadınlarının renkli ve yaratıcı dünyalarından beslenerek koleksiyonunu oluşturuyor.


.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder