6 Aralık 2011 Salı

Nail Keçili tarih yazıyor


Dün hava ne kadar yumuşaktı değil mi, tekrar baharı yaşattı bize. Ben de güzel havadan daha fazla faydalanmak için Ortaköy'e gitmiştim. Ertekin'de kahvemi içtikten sonra Nail Keçili'nin ofisine uğradım. Uzun zamandır ziyaret etmediğim çok sevgili Nail Keçili'den son havadisleri alayım dedim:)
Benim neslim çok iyi bilir. 90'lı yıllara damgasını vurmuş bir reklamcıdır kendileri. Türkiye'ye reklamcılığı öğretmiş ve dönemin neredeyse tüm hükümetleriyle çalışmıştı... Zaten taaa dededen gelen "liderlik+cesaret" genlerini, bugünlere taşımış ve reklamcılıkta birçok ilke imza atmıştı. İlkleri bununla bitmedi... Özel uçakları, yatları, çılgın partileri ve Eva Herzigova ile yaşadığı aşkı da henüz unutmadık...
Daha sonra, kendisinin birçok dünyevi şeylerden arınmasını sağlamak gibi kutsal bir netice sağlasa da tabi ki zorlu geçen hapis hayatı... Üstelik bugünlerde suçsuz olduğu tamamen ispatlandı. Şimdilerde kirlenmiş bir reklamcılık dünyasını reddeden, bu nedenle başka projelere yönelen, bir taraftan da hükümetin belirli birimlerine danışmanlık yapan Nail Keçili'nin filmlere konu olacak hayatını merak ettiniz değil mi?
İşte size bir haberim var. Çok yakında Nail Keçili'in hayatını anlatan kitabı piyasaya çıkıyor. 
İçine bir çok ilk, heyecan, sansasyon ve başarı sığdırılmış dolu dolu bir hayatı, satır satır okumak ve 90'lı yılların birçok gizli kalmış meselesini birinci ağızdan dinlemek isterseniz kitabı kaçırmayın. Ben heyecanla bekliyorum.
Bu arada dünkü ziyaretim kısacıktı. Hem bir çayını içtim hem de şahane sohbeti ile özlem giderdim. Yakında onunla ilgili sürprizlerim var. Biraz zor ikna ettim ama "tamam" dedi. Çok mutluyum:)) 

Not: Bana Nail Keçili'nin yaşını soranlar var. Bazı insanların yaşı olmaz arkadaş... Onlar kaç yaşına gelirse gelsin; bilgi doludur, öğreticidir, neşelidir, hayat doludur, girişimcidir, esprilidir...Nail Keçili'de bunlardan biri, yaşı olmayan bir çınar ağacı...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder