8 Aralık 2011 Perşembe

Ezra+Tuba+Esra+11.11+moda+sanat+eğlence

Geçtiğimiz akşam Ezra+Tuba'nın 2012 Kış Houte Couture estelasyon sergi partisine katıldım. Geceden birkaç detay vermek istiyorum...


1.Taksim 11:11'de yapılan eventte, Ezra+Tuba'nın tavandan sarkan tasarımları, gece boyunca servis yapan kızların üzelerindeki Ezra+Tuba tasarımı elbiseler ve davetlilerin şıklığı sayesinde moda kokusunu bol bol içimize çekebildik.
2. Tavandan sarkan elbiseler öyle bildiğiniz standart tasarımlar değil. Herbirinde elde işlenmiş gümüş ve svarowskiler var. Hepsi birer sanat eseri. O nedenle moda kokusunun yanında sanat kokusunu da algılayabildik...
3. Ezra+Tuba'nın davetleri hem PR gurusu Esra Zarakol'un katkılarıyla hazırlandığından hem de Ezra ve Tuba'nın o güzel dostlukları sayesinde eğlenceli geçiyor. O akşam da yine iç açıcı, eğlenceli, kimsenin kimseye salça olmadığı, biz basına da çok malzeme çıkaracak sosyete ve cemiyet katılımlı bir davetli topluluğu vardı.
4. Esra+Tuba tek tek bütün gece misafirleriyle ilgilendi. O kadar güleryüzlü ve tatlılar ki...



Bu tasarımları mutlaka Nişantaşı Atiye sokakdaki showroom'da ziyaret edin. Sanmayın ki tasarım ürünü olduklarından çok pahalılar. Ezra+Tuba'nın en önemli özelliğinden biri, tasarımlarının ulaşılabilirliği... Gidin ve görün bence.


.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder