26 Kasım 2011 Cumartesi

Büyük kitlelere ulaşmak için harekete geçin.

 Geçen sene Turkcell Blog Ödülleri yarışmasında Kültür ve Sanat kategorisinde 2.liği kazanan Sigara Yanıkları'nı http://sigarayaniklari.blogspot.com/ adresinden inceleyebilirsiniz... Ben sitenin bloggerına; ödülü kazandıktan sonra blogu ve bloggerlık hayatı ile ilgili neler değiştiğini sordum... Bakın cevabı burada;
 
  "İlginiz için teşekkürler. Öncelikle tamamen amatör ruhla, bir beklenti içine girmeden devam ettirdiğimiz işlerin böyle büyük organizasyonlarla daha fazla insanlara ulaştırılması oldukça teşvik edici oluyor. Bizim asıl işimiz blog yazmak değil, buna kendimizden vakit ayırarak yapmamız gerekiyor. Geçen yıl gelen ikincilik ödülüyle birlikte bu şevk bir kat daha arttı. Amacımız sinema ve tek hedefimiz daha fazla kitleye bu filmleri izletebilmek. Blog ödülleri bu amacımızda bize yardımcı olduğu için minnettarız.


Demek ki neymiş? Amaçlarınız veya yaptığınız iş her ne olursa olsun, içinde daha büyük bir kitleye ulaşmak gibi bir amaç barınıyorsa, blog açmak, blog ödülleri yarışmalarına katılmak size çok şey kazandırabilir. Harekete geçin!



.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder