6 Kasım 2011 Pazar

Tarhan Telli'nin sırrı ne?

 Bugün uzun zamandır heyecanla beklediğim bir röportaja gittim. TT Custom Choppers'ın kurucusu ve sahibi Tarhan Telli'ye... Mecidiyeköy'deki ofise ilk girdiğimizde benim de, Alp'in de ağzımız kulaklarımıza geldi, hayran kaldık. Türkiye sınırları dışında bir yerdeydik sanki....Şu kesin ki; farklı biriysen bu fark yaşadığın yerdeki soluduğun havada bile var.
Daha fazla anlatmicam fremag e-dergide röportajı okursunuz. Ama söylemek istiyorum ki;
Tüm vücudunu saran dövmeleri, el yapımı ayakkabıları, Cohiba purosunu içişi, dinlediği müzik, Sevan Bıçakçı yüzükleri, ürettiği motorlar ile büyük bir vizyon farkını ortaya koyuyor. Adam giyinme odasından salonuna demir çubuktan kayarak iniyor yahu:))
Bunun yanında; candanlığı, cesurluğu, misafirperverliği, cömertliği, nezaketi, bilgisi, tevazusu ile de kendisine hayran kaldığım Tarhan Telli'yi bugün herkese anlata anlata bitiremedim. Bir de yaşadığı sokağı, evini, iş yerini herşeyi siyaha boyamış. Sokağa girince bir bölge simsiyah ben buradayım diyor:)
Kısacası her zaman tüm gücümle destekleyeceğim ve tanımaktan dolayı gurur duyduğum Tarhan Telli'yi kitlelerin karşısına daha sık çıkarmak gerek. Neden mi? Gençlerin inandıkları şeylerin peşinden gitmeleri için ısrarlı ve cesur olmayı öğrenmeleri için... Hepsini dergide anlatacağım...
Farklı bir adam o gerçekten. Giyinme odasından salona bu direkten kayarak iniyor düşünün artık:)
                                                                   Yalnız Cohiba!

                                                Tarhan'ın bu kolundaki babasının dövmesi...
                                                       Yüzükler ve bileklik Sevan Bıçakçı.

1 yorum: