15 Kasım 2011 Salı

Dünyayı buluşturan parti

  
3 gün önce The Hall'da 1000 kişilik bir parti düzenlendi. İlginç bir konsepti vardı; 50 ülkeden 50 şehirde eş zamanlı yani aynı anda yapıldı parti. İstanbul, Buenos Aires ile eşleşmişti o gece ve bu nedenle de partide tam bir Buenos Aires rüzgarı esti. Smirnoff'un düzenlediği partinin sound eğlence kısmı her zamanki gibi parti müziklerinin efendisi Oben Budak'a aitti. Kitschcraft da ona eşlik etti...


Bu arada partiden haftalar evvel; her iki şehrin sakinleri parti öncesinde yaklaşık bir ay boyunca Smirnoff’un Facebook uygulaması üzerinden dans, moda, müzik ve mekan gibi alanlarda kendi şehirlerini farklı kılan gece yaşamı önerilerinde bulunmuşlardı. 12 Kasım partisi için bir araya getirilen bu öneriler özel bir konteyner içinde eşleşilen şehre gönderildi. Smirnoff sayesinde İstanbullular Buenos Aires’in çılgın gece hayatını binlerce kilometre uzağa gitmeden, Buenos Airesliler de okyanusları aşmaya gerek kalmadan İstanbul’un enerjik gece hayatını kendi şehirlerinde tatma şansı buldular. İlginç bir partiydi yani:)



Partinin unutulmazları;
Tabi ki Arjantin'in olmazsa olmazı tango,
çeşit çeşit Smirnof kokteyller,
Pharrell Williams'la yaptığı 'A.D.D SUV' düeti ile büyük çıkış yakalayan Uffie, 
New York'taki  partiye katılan Madonna'nın ekranlardaki canlı dansı... 



Ayrıca partiden bir önemli detay daha; Smirnoff Nightlife Exchange Project’in danışmanlığını üstlenen gazeteci Savaş Özbey, blog yazarı Hazal Yılmaz ve fotoğrafçı Yağmur Kızılok gece boyunca konuklara Buenos Aires’e yaptıkları seyahatin renkli anılarını aktardılar.Yağmur Kızılok’un Buenos Aires gezisi esnasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi ise partinin en çok ilgi gören köşelerinden biri oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder