25 Kasım 2011 Cuma

Merve Hasman artık sadece bir sosyetik değil



 Sosyete ve cemiyet hayatının sevilen (X) çifti Nurettin Hasman ve Güliz Onursal'ın kızları Merve Hasman; yıllardır üzerine yapışan "Nurettin Hasman'ın kızı" etiketinden kurtulup, son dönemlerde fotoğrafçılığıyla gündeme gelmeye başladı. Aynı zamanda bir blogger olan Hasman'ın dikkat çeken fotoğraflarına blogundan; 
http://mervehasman.blogspot.com/  bakabilirsiniz...
 Bu arada ben bu konuyla ilgili Bursa'da olanları ilgilendiren bir haber vereceğim. 2-16 Aralık arasında Kentmeydanı AVM'de  Merve Hasman'ın “Face to Face with İstanbul” sergisini gezebilirsiniz.

Hasman fotoğraflarını İstinye, Kızkulesi, Kartal, Ortaköy, Karaköy gibi semtlerde çekmiş. Bu semtleri kendi gözünden, bir başka bakış açısıyla görmüş, çekmiş bize de bakmak kalmış:=)
Merve'ye fotoğraflarının esin kaynağını sordum, bakın ne dedi; 
“Sanırım İstanbul muhteşem bir ilham kaynağı bütün sanatçılar için. Her köşesinde belki de genel hayatımızda dikkat etmediğimiz fakat detaylarda gizli tarihiyle, boğazdaki trafiğiyle ve hiç bitmeyen aşk hikayeleriyle her gün yeni bir 'ben' keşfedebildiğim bir yer İstanbul. Sergiye katılanlar sadece gözleri ile değil, bütün duyularıyla fotoğraflara bakabildikleri zaman sanırım çok daha farklı bir hisle ayrılmış olacaklar oradan.” 

 Merve'nin blogundaki fotoğraflarından birkaçını paylaşıyorum devamı için blogu takibe alın... http://mervehasman.blogspot.com/





 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder