24 Kasım 2011 Perşembe

Tüm bloggerlara bol şans diliyorum iyi olan kazansın...


Bloggerlar için heyecan dolu bir süreçyetiz. Tam10 gün sonra blog ödülleri sahiplerine kavuşacak...
Turkcell Blog Ödülleri (BÖ) yarışması 2008 yılından beri yapılıyor. İnternet kullanıcılarının oylarıyla, kendi kategorilerindeki en iyi bloglar seçiliyor. Bu ve bunun gibi yarışmalar bloggerlara büyük destek veriyor. Yeni blogları keşfetmek, varolanlara güç vermek, onları desteklemek adına yapılan Turkcell Blog Ödülleri (BÖ) oylaması 2 Aralık'a kadar devam ediyor. 5 Aralıkta da bizler neticeden haberdar olacağız.
Hatırlatmak istedim;
Bu oylamalar bloggerlar için çok önemli. Son günlerde farketmişsinizdir, Twitter ve Facebook'tan kendileri için oy istiyorlar. Sizin birkaç dakikanızı ayıracağınız bu oylama onların ilerideki blog hayatları için çok önemli. Çünkü bir çoğu bunu hobi olarak yaparken birçoğu da mesleki yani para kazanmak amaçlı yapıyor. Yarışma kapsamında; toplam 1422 blog, 6658 yazar var...
Bu yarışmalarda, kazanan veya katılan her blog aslında keşfedilmeye aday. Kimler tarafından mı? Reklam ve PR ajansları tam bir blog avcısı. Son yıllarda bloggerlar, reklam ve pr ajanslarının ortaklaşa yürüttüğü projeler o kadar ses getirdi ve etkili oldu ki, ajanslar yeni iş ortaklarını işte bu bloggerlar arasından seçiyor.
Katılan tüm bloggerların hepsine bol şans diliyorum. İyi olan kazansın:)
Kategoriler aşağıdaki gibi;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder