26 Kasım 2011 Cumartesi

Mustafa Soydan ismini ileride çok duyacağız...


Son dönem yayıncılık sektöründe, hem sektörün farklı materyal isteği hem de internetle beraber gelişen elektronik çizimler hızla yayılmaya başladı. Yayıncıların, sadece fotoğrafın yeterli olmadığını anlamasıyla birlikte, çok eski bir teknik olan çizim, fotoğrafla flört etmeye başladı. Bu arada Holywood, illüstrasyonun hiç de hafife alınmayacak bir öğe olduğunun altını defalarca çizdi ve gişe hasılatlarıyla da bunu gösterdi. Bugün illustrasyon; sinema, internet, reklam ve yayıncılık hayatının baş kahramanlarından biri. Mustafa Soydan da bu işe gönül vermiş, çizmeden duramayan genç bir illüstrator. 
freemag e-dergide geniş geniş röportajını okursunuz. Buradan sadece şunu söylemek istedim; 2.5 sene önce İstanbul'a geldi ve bu işte çok yeni olmasına rağmen dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Eğer kendisini tanımıyorsanız mutlaka takibe alın ileride adını çok duyacağız. (Twitter adresi @mustafasoydan)

http://www.mustafasoydan.com/ adreslerinden de hem sitesine hem bloguna ulaşabilirsiniz... 





1 yorum:

  1. calismalari gercekten harika! Ne yaptigini bilen, isinden anliyan biri :) Umarim hak ettigi yerlere varir ve herzaman bukadar iyi isler cikarir.

    YanıtlaSil